Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG/TGG en itemlost hebben elkaar ‘gevonden’

26 jan 2021

TGG, de dochterorganisatie van Vereniging BTG, maakt momenteel een veranderingsproces door. TGG verandert van inkooporganisatie naar een serviceorganisatie en speelt in op de actuele vraag vanuit de markt. TGG bouwt met producten en diensten een concrete brug naar de gebruikers van ICT/telecom gebaseerd op de content vanuit de vereniging. TGG lanceert een nieuwe BtB serviceplatform waar ook itemlost een plek krijgt onder de noemer assetmanagement.

itemlost is de meest laagdrempelige methode om verloren items weer bij de rechtmatige eigenaar terug te krijgen. Bedrijven die hardware bij BTG/TGG afnemen hebben de optie om de added value van itemlost direct hierin mee te nemen in eigen stijl en naar eigen smaak. De gemeente Zoetermeer, gemeente Pijnacker Nootdorp en zorginstelling Laurens zijn slechts enkele voorbeelden van klanten, die graag gebruikmaken de itemlost asset management oplossing.

Personlost
Daarnaast is itemlost met zijn subbrand Personlost actief op het gebied passieve en actieve tracking en tracing van personen en goederen. Zo is er een samenwerkingsovereenkomst getekend met Gemeente Den Haag en Living Lab Scheveningen voor de uitrol van 5G ‘smart wristbands’ om het aantal kinderen dat op de stranden kwijtraakt te beperken. Ook de strandtenten hebben interesse het nieuwe seizoen 2021 hiermee te beginnen. Verder worden er onder andere gesprekken gevoerd over mogelijkheden hiermee mbt Floriade 2022 Almere en andere ‘Smart City’ concepten.

Over deze en andere projecten zullen we u de komende tijd verder informeren. Vanuit het aspect Corporate Social Responsibility (CSR) beleid, is itemlost een absolute meerwaarde voor onze leden en andere betrokkenen binnen onze vereniging. We zien uit naar een langdurige samenwerking!

Gerelateerd nieuws