Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG/TGG onderschrijft kabinetsmaatregelen om verspreiding coronavirus in te dammen

29 sep 2020

BTG/TGG staat achter de aangekondigde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Het benadrukt het belang van een duurzame, digitale infrastructuur waarin partijen de regie nemen en voorwaarden scheppen om deze periode als BV Nederland samen te overbruggen. BTG building bridges in a digital environment.

Het afgelopen half jaar hebben we de regie genomen om onze stakeholders te mobiliseren en belangenorganisaties op één lijn te krijgen en zo sturing te geven aan beleid en uitvoering. In dialoog met de overheid en andere betrokken organisaties hebben we ervoor gezorgd dat we steeds sterker zijn geworden gedurende deze crisisperiode. Daarbij hebben we onze expertise en invloed kunnen aanwenden om bijvoorbeeld in het onderwijs en de zorg concrete hulp te bieden. Duidelijk is dat we er nog niet zijn. BTG neemt het initiatief om met leden, partners en betrokken partijen onze strategie te continueren. Voor nu all the best en blijf vooral gezond!

Gerelateerd nieuws