Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG/TGG zet business kansen voor ICT-spelers uiteen tijdens Round Table

8 jul 2021

BTG/TGG organiseerde in samenwerking met de redactie van Dutch IT Channel een Round Table voor IT-leveranciers en IT-resellers in het sfeervolle Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Komend jaar wil TGG zijn IT-aanbod uitbreiden rond infrastructuur, cloud, software en andere business technologie toepassingen om grootzakelijke klanten in Nederland te ontzorgen. Dat wil TGG graag doen met meerdere spelers uit de Nederlandse IT-branche. In een video update van Dutch IT Channel werd gesproken met Petra Claessen (CEO BTG/TGG), Witold Kepinski (Editor in Chief & Director Content Dutch IT Channel), Edwin Kanis (Director Marketing & Innovation Axians Nederland) en Eugene Tuijnman (CEO SLTN).

Tijdens de Round Table onder leiding van moderator Danny Frietman maakten de aanwezigen kennis met TGG. CEO van BTG/TGG Petra Claessen informeerde alle aanwezigen over de dienstverlening van TGG en de rol die uw organisatie hierin mogelijk kan spelen.

Telegrootgebruik (TGG) is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG). Exclusief voor leden van BTG levert TGG diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat de gebruiker meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen. Daarnaast realiseert de serviceorganisatie ledenvoordeel door bundeling van vraag en daarop gebaseerde dienstverlening.

De Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) is dé belangenbehartiger in Nederland op het gebied van IT en Telecom voor grotere ondernemingen, overheden en toeleveranciers. BTG verbindt organisaties in hun gezamenlijke belangen in het domein van ICT en Telecommunicatie.

Gerelateerd nieuws