Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG vertegenwoordigd in WITSA

10 okt 2024
Frits Bussemaker is als vertegenwoordiger van BTG Nederland verkozen tot lid van de Global Board of Directors  van de WITSA (World Information Technology & Service Alliance). Dit is gebeurd tijdens de WCIT2024 in Yerevan, Armenië. WITSA is een consortium van ICT associaties uit 83 landen, die samen 90 procent van de ICT-industrie vertegenwoordigen.
Petra Claessen: “We zijn er uiteraard trots op dat we de belangen van Nederland mogen behartigen binnen deze belangrijke organisatie, die het overgrote deel van de mondiale ICT-sector vertegenwoordigt. Het past ook in de visie van BTG om voor haar leveranciers en leden ook internationaal vertegenwoordigd te zijn. Dat doen we al via onder meer Intug en EUWENA. Daarmee stellen we bovendien meer internationale kennis en een groot mondiaal netwerk aan onze partners ter beschikking.
Frits Bussemaker: “Deze nieuwe rol stelt mij in staat om de belofte van de Digital, Innovation & Tech industrie voor de duurzaamheid en het welzijn van alle belanghebbenden in de wereldwijde gemeenschap direct te ondersteunen. Dit werd mogelijk gemaakt door de BTG, de vereniging voor ICT in Nederland met leden die leveranciers, overheid, grote ondernemingen en kennisinstellingen vertegenwoordigen.”
Frits was eerder Program Director gedurende WCIT2010, Amsterdam en keynote Speaker tijdens WCIT2022 en WCIT2023 in Maleisië.
De volgende bijeenkomst van de WITSA is komende januari tijdens de CES in Las Vegas.

Gerelateerd nieuws