Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG was exclusieve partner van Nederlandse netwerkevent tijdens MWC 2021

29 jun 2021

Het Nederlandse netwerkevenement tijdens het Mobile World Congres 2021 vond maandagavond plaats vanaf een prachtige locatie in Barcelona: Sir Victor. Lotte Engels, directeur NBSO, opende het evenement namens Dutch IT Channel en de Dutch Mobile Community. Engelse roemde hierbij de samenwerking met BTG.

BTG was dit jaar de exclusieve partner van deze netwerkavond, waar meer dan 50 Nederlandse en internationale bezoekers in een informele sfeer met elkaar konden netwerken. Dit jaar vond MWC 2021 hybride plaats en was ook het Nederlandse programma daarop aangepast. De organisatoren kijken terug op een geslaagde avond!

BTG blikt op 8 juli om 15:30 online terug op MWC 2021, waarop verschillende inspirerende sprekers aan het woord komen. Registreren kan hier.

Gerelateerd nieuws