Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG werkt samen met SmartCom Summit in 2021

21 jan 2021

BTG (Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers) werkt in 2021 samen met SmartCom Summit 2021 om de uitwisseling van inzichten in en ervaringen met nieuwe ontwikkelingen in het domein van smart communications te bevorderen.

SmartCom Summit organiseert dit jaar drie online Summits, aangevuld met maandelijkse opinieartikelen van experts uit de markt, interviews met belangrijke spelers, case stories en best practices. Bovendien publiceert SmartCom Summit jaarlijks een trendrapport waarin onderwerpen worden behandeld, zoals Future of Work, Smart Society, Broadband trends, CX/CPaaS, Cloud&API’s, Internet of Things. BTG werkt nauw samen met haar leden en solution partners om marktimperfecties op te lossen die voortkomen uit deze trends. TGG, de dochterorganisatie van BTG, biedt als serviceorganisatie verschillende producten, diensten en services aan die inspelen op datgene wat de markt nodig heeft.

“Een aantal doelstellingen van SmartCom Summit sluit goed aan bij de activiteiten zoals die van de BTG-expertgroep Smart Society. BTG werkt vanuit ecosystemen en ziet deze samenwerking als complementair”, aldus Petra Claessen, CEO BTG/TGG.

De eerste online Summit onder het label SmartCom Summit is afgelopen zomer geproduceerd, met Charles Groenhuijsen als presentator en moderator. “Het netwerk van BTG/TTG was destijds zeer waardevol,” vertelt SmartCom Summit oprichter Rob Kurver. “Deze samenwerking met zowel aanbieders als gebruikers van SmartCom technologie en oplossingen is een versterking van het SmartCom ecosysteem dat nu snel aan het ontstaan is.”

Dit jaar staan er drie online SmartCom Summits op de agenda (23 maart, 22 juni, 26 oktober), bestaande uit een talk show, breakout sessies, online expo en networking. Alle Summits brengen denkers, beslissers en gebruikers bij elkaar en gaan over de impact van, en behoefte aan, moderne technologie op persoonlijk, bedrijf en maatschappelijk niveau: Smart Communications, Smart Companies en Smart Communities.

Met online talkshows, trendrapporten, frequente analyses, interviews, case-stories en opiniërende berichten wil SmartCom Summit een stimulerende kracht zijn in het ecosysteem van ontwikkelaars, distributeurs en afnemers van smartcom technieken en diensten.

Gerelateerd nieuws