Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

CEO Petra Claessen gaat op Dutch IT Security Day in gesprek over vrouwen in de IT

17 mrt 2022

Hendrika Willemse-Vreugdenhil (She in IT) en Saskia Schuit (ESET) gaan samen met Petra Claessen, CEO van BTG en BTG Services op 31 maart 2022 tijdens de Dutch IT Security Day in gesprek met moderator Danny Frietman over de kansen en uitdagingen om meer vrouwen te interesseren voor cybersecurity. In een video blikt Claessen samen met Frietman alvast vooruit op het belang van vrouwen in de IT-sector.

De Dutch IT Security Day vindt afsluiting van het Dutch IT Security Project plaats op 31 maart 2022 in de Fokker Terminal in Den Haag. Het event, georganiseerd door Dutch IT-channel en Executive People, is gratis toegankelijk is voor zowel IT-beslissers, IT-leveranciers als IT-dienstverleners. Op de Dutch IT Security Day kunnen zij keynotes bijwonen en in zowel diverse breakout sessies als op een informatiemarkt kennismaken met krachtige cybersecurity toepassingen. Registratie is gratis en nu mogelijk.

Tijdens de Dutch IT Security Day staat ook een panel op de planning met als thema ‘Vrouwen in Cybersecurity: Meet the Experts’. De vraag naar beveiligingsexperts stijgt, terwijl het aantal vacatures door het gebrek aan IT-security experts niet kan worden opgevuld. Indien meer vrouwen kiezen voor een carrière in de IT-security kan dit tekort worden opgelost. Wat zijn de kansen en uitdagingen om meer vrouwen te interesseren voor cybersecurity? Dutch IT Channel spreekt op 31 maart hierover met een aantal prominente vrouwen met kennis van cybersecurity: Hendrika Willemse-Vreugdenhil (She in IT), Saskia Schuit (ESET) en Petra Claessen (BTG & BTG Services).

Gerelateerd nieuws