Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

CEO Petra Claessen neemt deel aan cybersecurity panel tijdens Dutch IT Security Day

21 feb 2022

Samen met Hendrika Willemse-Vreugdenhil (She in IT) en Saskia Schuit (ESET) spreekt Petra Claessen, CEO van BTG en BTG Services, op 31 maart 2022 tijdens de Dutch IT Security Day met moderator Danny Frietman over de kansen en uitdagingen om meer vrouwen te interesseren voor cybersecurity. In deze video blikken Claessen en Frietman alvast vooruit op het belang van vrouwen in de IT.

De Dutch IT Security Day vindt plaats op 31 maart 2022 in de Fokker Terminal in Den Haag als afsluiting van het Dutch IT Security Project. Dit event, georganiseerd door Dutch IT-channel en Executive People, is gratis toegankelijk is voor IT-beslissers, IT-leveranciers en IT-dienstverleners. Hier kan men keynotes volgen en in diverse breakout sessies en een informatiemarkt kennismaken met krachtige cybersecurity toepassingen. Registratie is gratis en nu mogelijk.

Tijdens deze dag is er een panel met als thema ‘Vrouwen in Cybersecurity: Meet the Experts’. De vraag naar beveiligingsexperts groeit, maar het aantal vacatures kan niet worden opgevuld door een gebrek aan IT-security experts. Dat tekort zou worden teruggedrongen als meer vrouwen kiezen voor een carrière in de IT-security. Wat zijn de kansen en uitdagingen om meer vrouwen te interesseren voor cybersecurity? Dutch IT Channel spreekt op 31 maart hierover met een aantal prominente vrouwen met kennis van cybersecurity: Hendrika Willemse-Vreugdenhil (She in IT), Saskia Schuit (ESET) en Petra Claessen (BTG & BTG Services).

Gerelateerd nieuws