Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Citymesh nieuw lid BTG

29 mei 2024

Connectiviteits specialist Citymesh is onlangs toegetreden als lid van BTG. Citymesh is gespecialiseerd in het aanbieden van zowel permanente als tijdelijke connectiviteitsoplossingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de allernieuwste WiFi-, 0G-, 4G- en 5G-technologieën die connectiviteit omzetten in operationele waarde.

De onderneming is actief in verschillende sectoren, waaronder luchthavens en havens, overheden, offshore, industrie, warehousing en logistiek, onderwijs, hulpdiensten, sportstadions, uitgaansgelegenheden, gezondheidszorg, en de evenementen-sector. Verder beschikt het als vierde operator in België over een nationale 4G en 5G-licentie.

Citymesh is sinds vorig jaar actief op de Nederlandse markt na de overnames van het IoT netwerk van Sigfox, Aerea Networks en EDPnet Nederland. Citymesh zal in Nederland de primaire focus gaat leggen op de private 5G netwerken waar het moederbedrijf in België al ruime ervaring mee heeft. De Nederlandse tak wordt geleid door Business Development Director Nicolas van Hoey Smith.

Gerelateerd nieuws