Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Cyberkwetsbaarheid centraal in ochtendprogramma BTG Business Event

28 okt 2021

Ook de ochtend van het BTG Business Event op 3 november kent een boeiend programma met aansprekende sprekers. Na de keynote van Pieter van den Hoogenband gaat dataexpert Alex Dowdalls dieper in op het onderwerp cybersecurity. Dit onderwerp wordt vervolgens uitgediept in een paneldiscussie over cyberkwetsbaarheid.

Het panel, onder leiding van Danny Frietman , gaat in op het onderwerp Cyberkwetsbaarheid in een metaverse society. Het panel bestaat uit :  Alex Dowdalls,  Jeroen Kasbergen (Digital Trust Center), Erik Jonkman (CMS), Petra Claessen (BTG/TGG Services), Elserike Looije (NCSC) en Ingeborg Jansen (Security Delta).

Bekijk hier het volledige programma, hier kun je je ook aanmelden voor het event

Gerelateerd nieuws