Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Deutsche Telekom Global Business nieuw BTG-lid

21 mrt 2024

Deutsche Telekom Global Business is de internationale B2B-divisie van Deutsche Telekom, dat in januari 2024 werd uitgeroepen tot het meest waardevolle telecommunicatiemerk ter wereld door Global 500.

Deze divisie ontwerpt, implementeert en beheert veilige, op maat gemaakte oplossingen en gerelateerde beheerde services rond netwerken en connectiviteit voor wereldwijd opererende bedrijven. Denk daarbij aan SD-WAN, LAN-infrastructuur, Unified Communication & Collaboration of beveiliging inclusief SASE, waarmee Deutsche Telekom Global Business haar klanten helpt een toekomstbestendige basis te leggen voor hun digitaliseringsstrategieën.

Door middel van een adviserende en leveranciersonafhankelijke aanpak – ondersteund door het meest uitgebreide partner-ecosysteem in de sector – zorgen ze ervoor dat de geleverde end-to-end-oplossingen perfect aansluiten bij de zakelijke behoeften van de klanten, waardoor ze de flexibiliteit krijgen om te groeien. Met tientallen jaren ervaring weten ze hoe ze netwerken moeten exploiteren en wereldwijd connectiviteit moeten leveren.

Deutsche Telekom Global Business biedt met 2000+ telecommunicatie-experts verspreid over 42 landen lokale ondersteuning met een wereldwijde reikwijdte. Zo krijgen klanten persoonlijke aandacht op lokaal niveau, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van de schaalvoordelen en expertise van een wereldwijde speler. In Nederland is het bedrijf gevestigd in Utrecht Papendorp.

Gerelateerd nieuws