Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Digitale transitie centraal op verkiezingsdag

17 mrt 2021

Het merendeel van de politieke partijen die vandaag meedoen aan de landelijke verkiezingen, heeft digitalisering hoog in het vaandel staan. Een aantal van hen pleit bijvoorbeeld in haar programma’s voor het aanstellen van een minister van Digitale Zaken om de digitale transformatie te versnellen. Directeur Petra Claessen van BTG/TGG verwacht dat de kiezer dit keer een duidelijk statement afgeeft aan de overheid: maak digitalisering nóg meer tot prioriteit.

“Digitalisering en technologie zijn onmisbaar voor de samenleving en ondersteunen onder meer innovatie in het Nederlandse bedrijfsleven. BTG en TGG pleiten al langer voor meer aandacht voor cruciale onderwerpen zoals privacy, cybersecurity en data analytics. Vandaag, op deze verkiezingsdag, kunt u daar óók aandacht aan besteden. Door te kijken naar partijen die digitale innovatie in het partij programma hebben opgenomen. Bijvoorbeeld via het digitale kieskompas op  www.technologiekieswijzer.nl”, zo stelt Claessen.

BTG/TGG. We boost your digital transition.

“Als branchevereniging en als serviceorganisatie staan we in de startblokken om de diverse overheden en ook het bedrijfsleven te helpen in hun aanpak en versnelling van de digitalisering. Een groeiend aantal klanten weet de weg naar ons al te vinden. TGG ontwikkelt, als serviceorganisatie van BTG, producten en diensten die bijdragen aan het versnellen van de digitale transitie in de BV Nederland. Onafhankelijk, samen met u en onze betrokken achterban van ruim 185 leden. Voorbeelden van TGG diensten zijn consultancy dienstverlening, second opinion, Telecom Expense Management en inkoop en vergelijk van ICT hardware.

 

Gerelateerd nieuws