Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Diverse Leaders in Tech lanceert DEI in European Tech Benchmark 2024

14 mei 2024

Ben je oprichter, CEO, People & Culture Leader en/of verantwoordelijk voor DEI (Diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit) in uw bedrijf? Help de toekomst van DEI in de Europese technologie vorm te geven. Krijg inzicht in je sterke punten. Ontdek hoe je bedrijf kan accelereren op DEI. Van rekrutering tot analyses, strategieën, cultuur, personeelsontwikkeling en meer. De DEI- benchmark scan van Diverse Leaders in Tech zal inzicht geven in 11 kernonderwerpen rond dit thema.

Diverse Leaders in Tech is een netwerk van wereldklasse van gelijkgestemde collega’s met een missie om een diverser en inclusiever technologie-ecosysteem te creëren. DLiT is meer dan een gemeenschap. Wij bieden een geïntegreerd platform gericht op het versnellen van de DEI-beweging met een datagedreven aanpak. Of u nu een oprichter bent die zich in de beginfase van het opbouwen van uw community bevindt, een startup met beperkte middelen of een scale-up bent die over alle tools beschikt: wij staan voor u klaar.
Diverse Leaders in Tech, oorspronkelijk opgericht onder het Techleap-programma met steun van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaatbeleid, kondigde in maart zijn officiële lancering aan als een onafhankelijke sociale impact onderneming. Deze cruciale stap markeert een belangrijke stap voorwaarts in het versnellen van de DEI-inspanningen bij Europese technologiebedrijven, waarbij gebruik wordt gemaakt van datagestuurde strategieën, gemeenschapsleren en een robuust DEI-partnernetwerk om DEI-praktijken in de hele sector op te schalen.
Sinds de oprichting binnen het Techleap-initiatief loopt Diverse Leaders in Tech voorop bij het verdedigen van diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit in de technologiesector. De transitie van de organisatie naar een onderneming met sociale impact belichaamt een hernieuwde inzet om het Europese technologie-ecosysteem te transformeren in een meer inclusieve en rechtvaardige ruimte.

Hier zijn drie redenen om deel te nemen aan de benchmark.

Ontvang een volledig rapport dat:
• Snel de belangrijkste sterke punten en kansen onder de aandacht brengt voor het verbeteren van DEI-praktijken binnen je organisatie
• Krijg inzicht in hoe uw DEI-prestaties overeenkomen met die van andere bedrijven en marktleiders
• Ontvang gegevens, waaronder visuele grafieken en meer, die een diepgaand inzicht bieden in verschillende DEI-onderwerpen binnen het bedrijf

Of je nu een startup/scale-up bent met beperkte middelen, of een volwassene met alle tools aanwezig, dit is iets voor jou. De scan is zo ontworpen dat je de eerste eerste stappen kunt zetten op weg naar het uitstippelen van een strategisch pad naar DEI-excellentie.
Ga hier naar de benchmark

Gerelateerd nieuws