Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Dutch IT Channel Security Day 2021

28 okt 2021

Dutch IT Channel organiseert de Dutch IT Security Day op 2 december in de Fokker Terminal in Den Haag als afsluiting van het Dutch IT Security Project. Dit event is gratis toegankelijk is voor IT-beslissers en IT-dienstverleners. Hier kan men keynotes volgen en in diverse breakout sessies en een informatiemarkt kennismaken met krachtige cybersecurity toepassingen. Registratie is gratis en nu mogelijk!

Programma

10.00 uur Zaal open, Informatiemarkt en Netwerken
10.45 uur Opening Witold Kepinski Director Content & Editor in chief en Danny Frietman (moderator) Dutch IT Channel
10.50 uur Keynote: Don Eijndhoven: ‘Weaponizing supply chains’

Don Eijndhoven is de oprichter en CEO van Argent Consulting BV, een cyberbeveiligingsbedrijf gevestigd in Nederland. Hij heeft een lange en vooraanstaande professionele staat van dienst op het gebied van IT-security en adviseert wereldwijd opererende ondernemingen als thought leader, interim-CISO, cyberbeveiligingsstrateeg en hoofdarchitect. Don is gastdocent aan de Nyenrode Business Universiteit, waar hij cybersecuritystrategie en -management doceert binnen het curriculum Cyber Resilience.

11.30 uur Paneldiscussie: Cybersecurity doe je samen

In het Dutch IT Security panel gaat moderator Danny Frietman in gesprek met CIO’s en CISO’s waaronder o.a. Bob van Graft (CIO en CISO CBR) en vertegenwoordigers van toonaangevende IT organisaties waaronder Dave Maasland (ESET), Edwin Weijdema (Veeam) en een spreker van Tech Data. (info volgt). In een interactieve discussie wordt besproken hoe bedrijfsleven, overheid en andere stakeholders samen Nederland meer weerbaar maken tegen cyberaanvallen en andere online gevaren.

12.15 uur Walking Lunch met live cooking, Informatiemarkt en Netwerken
13.00 uur Breakout Sessies A (13:00-13:30 uur) keuze van 1 uit 7
en Breakoutsessies B (13.40-14:10 uur) keuze uit 1 van 7·       Arrow, Nadere info volgt·       F-Secure, De relevantie van detectie en reactie – het complete security beleid, door Robert Scholten·       Varonis, Visibility, Control en Compliance, Dit is hoe Varonis Data beveiligd in een hybride omgeving, door Jorrit van Eijk·       Cohesity, Back up as a Service, door Dave Stemerdink·       Kaspersky, Optimum Security, door Nick Mahieu en Tom Witvrouwen

·       Watchguard, Nadere info volgt

·       Pinewood, Ransomware: Identify and prevent, door Edwin Tump

14.10 uur Vrouwen in Cybersecurity: Meet the Experts

De vraag naar beveiligingsexperts groeit maar het aantal vacatures kan niet worden opgevuld door een gebrek aan IT-security experts. Dat tekort zou worden teruggedrongen als meer vrouwen kiezen voor een carrière in de IT-security. Wat zijn de kansen en uitdagingen om meer vrouwen te interesseren voor cybersecurity? We spreken hierover met een aantal prominente vrouwen met kennis van cybersecurity. Hendrika Willemse-Vreugdenhil (She in IT), Saskia Schuit (ESET) en Katja van Kranenburg-Hanspians (CMS).

14.45 uur Break, Informatiemarkt en Netwerken
15.15 uur Round Table: Security in Nederland: stand van zaken

Met medewerking van o.a. Smart Profile, Dutch IT Cybersecurity Assembly en Security Delta (HSD). Danny Frietman gaat in deze round table in gesprek met Jurgen Verheijen van markt intelligentie bureau Smart ProfileJoris de Bruinen (directeur HSD), Hans ten Hove, (Dutch IT Security Assembly). Meer info volgt. Aan de hand van de belangrijkste uitkomsten van het onder digitale leiders gehouden onderzoek ‘Security in Nederland’ worden de belangrijkste uitkomsten en “call to actions” besproken.

15.45 uur Keynote: Top Trends in Cybersecurity – Gartner analist Mario de Boer

Gartner analist Mario de Boer belicht de Top Trends in Cybersecurity.

16.15 uur Spectaculair optreden van Jochem van Nooyen
Is privacy een illusie? Show over privacy met wonderlijke kijk op gedachtenlezen en cybersecurity
16.40 uur Netwerkborrel op de Informatiemarkt
17.15 uur Afsluiting

Tijdens dit event zijn de COVID-19 richtlijnen van het RIVM van toepassing.

Lees hier meer over het dagprogramma. Registratie is gratis.

Gerelateerd nieuws