Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Dutch IT Cybersecurity Assembly belicht weerbaarheid MKB

30 sep 2021

Het MKB is over het algemeen kwetsbaarder voor cybercriminaliteit dan grotere organisaties, die hun beveiliging in de regel beter op orde hebben. Daarom organiseerde de Dutch IT Cybersecurity Assembly, een initiatief van Dutch IT-channel en Datto, op Fort Wierickerschans in Bodegraven een round table waar stakeholders uit overheid en bedrijfsleven van gedachten wisselden over het thema cyber resilience voor het MKB.

Petra Claessen, CEO van BTG en TGG, was één van de aanwezigen. In deze video komt zij aan het woord, samen met Witold Kepinski (Dutch IT-Channel), Ariën van Wetten (Datto) en Joris den Bruinen (directeur HSD).

Het thema is belangrijk voor BTG. Bij de uitreiking van de BTG-awards op 3 november is cyberweerbaarheid het onderwerp van een paneldiscussie.

Gerelateerd nieuws