Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

eSIM vanaf oktober ondersteunt door KPN

30 sep 2020

KPN ondersteunt vanaf medio oktober eSIM. Deze digitale simkaart is ingebouwd in steeds meer smartphones en maakt de plastic simkaart overbodig. Ook wijzigt het bedrijf zijn databundels voor kleinzakelijke klanten en consumenten.

Alle kleinzakelijke en consumenten abonnees van KPN kunnen vanaf oktober kiezen voor de eSIM. Bij een nieuw abonnement of een wissel van simkaart hoeven zij dankzij deze elektronische simkaart niet langer fysiek een nieuwe simkaart in hun smartphone te plaatsen. Ook kunnen zij het simkaartslot in hun smartphone gebruiken voor een dual-sim oplossing, bijvoorbeeld om te schakelen tussen een zakelijke en privé nummer.

De eSIM kan zodra deze beschikbaar is worden geactiveerd in de MijnKPN-app.

Gerelateerd nieuws