Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Europese UCaaS-leider Enreach nieuw BTG-lid

22 feb 2022

Enreach, moederbedrijf van onder meer Voiceworks, DSD en Go2the.cloud, is als partner toegetreden tot BTG. Als lid van BTG kan Voiceworks haar kennis inzetten en delen in deze snel veranderde markt. Voiceworks vertegenwoordigt binnen het domein van ICT en Telecommunicatie graag de vraag en aanbodzijde binnen de vereniging. BTG signaleert trends en vertaalt deze in relevante inhoud en activiteiten.

Als Europese UCaaS-leider, met focus op het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Denemarken, Finland en de Baltische Staten, levert Enreach samenwerkingstechnologie en telecomdiensten via haar resellers, service providers en directe kanalen. Alle organisaties binnen de groep dragen bij aan intelligente, geïntegreerde IT- en communicatieoplossingen voor de zakelijke markt. Enreach bedient ruim 1650 resellers en 2 miljoen eindklanten met 1100 medewerkers en activiteiten in ruim 25 landen.

Up-to-date door compleet portfolio
In Nederland groeit het Voiceworks portfolio steeds verder en sneller met diensten die aansluiten op de behoeften van zakelijke klanten. Naast zakelijke telefonie, mobiele communicatie en internet access zijn wij inmiddels ook toonaangevend op het gebied van Cloud Contact Center diensten, Conversational A.I. zoals chatbots en smart voicemail, diverse integratiemogelijkheden met Microsoft Teams en overige Cloud diensten.

Voiceworks zet de toon
Enreach, dus ook Voiceworks levert daarom naast UC ook verschillende CCaaS-diensten en helpt partners te integreren met Microsoft-oplossingen. Die snelle stappen in portfolio uitbreiding zijn nodig om het aanbod te vergroten, de partner beter te kunnen bedienen bij de snel veranderende behoefte van zijn klant en om onafhankelijk te blijven. Voiceworks is en blijft de dienstverlener voor geïntegreerde zakelijke telecom en IT-oplossingen met concurrerende prijzen en features.

Professionalisering van de thuiswerkplek in 2022
Wat 2022 verder voor u en ons in store heeft? De 2.0-versie van de thuiswerkplek. Enreach verwacht dat organisaties de werkplek verder zullen professionaliseren. De werkplek is dan ook dit jaar weer meer een metafoor dan gegeven, want er is voor veel mensen niet één werkplek – maar we werken op tal van plekken. En daar hoort vernieuwing bij. De hybride werkplek ontwikkelt zich verder en we gaan meer cloud productivity- en hosted telefonie-oplossingen zien, die mede onze werkplek vormgeven en ondersteunen.

Als marktleider willen we dan ook blijven inspireren, en juist in een onzekere tijd de garantie bieden het zakelijke leven zo makkelijk en efficiënt mogelijk in te richten. Onderling contact, of dat nu met klanten is of met collega’s, is cruciaal en daarom is het belangrijk dat we met gemakkelijke en intuïtieve tools samenwerken. Dit zit ‘m in het flexibel kunnen switchen tussen apparaten wanneer je belt, maar ook in het gemakkelijk managen van je (digitale) bereikbaarheid.

www.voiceworks.com

www.enreach.com

Gerelateerd nieuws