Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

EUWENA organiseert grootschalig event op 3 oktober

18 jul 2024

In november is het drie jaar geleden dat EUWENA werd opgericht, met inmiddels meer dan 50 leden uit de verschillend Europese landen is eindelijk het moment gekomen om samen te komen. Namens BTG is Petra Claessen sinds vorig jaar Vice-President taskforce Users van de Europese organisatie EUWENA (European Users Wireless Enterprise Network Association). Deze organisatie maakt zich sterk voor de kwaliteit van private mobiele netwerken in heel Europa.

Petra Claessen, voorzitter BTG: “De beschikbaarheid van snelle en betrouwbare mobiele communicatie is van cruciaal belang voor het bedrijfsleven. Nu de 3,5 Gigahertz-band in Nederland beschikbaar is, kunnen bedrijven aan de slag met en profiteren van onder meer Internet of Things- en Smart City-toepassingen. Internationale samenwerking, het uitwisselen van kennis van kunde en een sterk platform richting de Europese politiek is cruciaal voor het succes van de nieuwe generatie private 5G. BTG vertegenwoordigt ook zo vanuit internationaal perspectief het belang van haar leden en partners. Ook vanuit onze Expertgroep Kritisch Mobiele Breedband Gebruikers.”

“Met veel enthousiasme kondig ik dan ook het eerste EUWENA live en online evenement aan op 3 oktober 2024. In één dag zullen we de vele voordelen van private mobiele netwerken belichten, inclusief het laatste nieuws, diensten, toepassingen, frequenties en vele andere relevante onderwerpen.

Het gedetailleerde programma volgt binnenkort, maar blokkeer de datum alvast in uw agenda. Het evenement is voor iedereen toegankelijk, insider, gebruiker of gewoon uit belangstelling naar de bestaande private 4G en nieuwe 5G mobiele netwerken.

Een online registratieformulier zal binnenkort beschikbaar zijn, zodat u zich kunt inschrijven voor de verschillende onderdelen en thema’s die volgens u het meest relevant zijn voor uw belangstelling.

Gerelateerd nieuws