Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Future Network Services, het thema van dag 3!

15 jun 2023
Vanmorgen zijn we te gast bij Airbus in Oegstgeest en Leiden waar we een rondleiding en exclusieve demo ‘kritische communicatie over Satcom’ krijgen. Deze innovatie met satellietdiensten maakt het mogelijk om, ook op plekken waar geen bereik is, veilig te communiceren. ’s Middags ontvangt Unmanned Valley ons op het voormalig marinevliegkamp Valkenburg in Katwijk. Daar praten we onder meer over spectrumbeleid, digitale autonomie en 6G. Bovendien laten ze zien hoe je drones kunt inzetten voor de inspectie van telecommasten. Tevens is er een presentatie over Extended Reality, waarmee je door middel van XR-technologie in een AR, VR of MR-beleving komt. We kijken weer uit naar een inspirerende dag!

Gerelateerd nieuws