Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Gezamenlijke brancheorganisaties willen inzicht krijgen in gevolgen COVID-19 op bedrijfstak

18 jun 2020

Sinds de COVID-19 pandemie ons land getroffen heeft is er heel veel gebeurd. Nu, een paar maanden later, lijkt versoepeling van genomen maatregelen door te zetten en gaan we als maatschappij langzaam weer open. Maar wat zijn nu de gevolgen voor de activiteiten van in ICT actieve bedrijven en organisaties?

De gezamenlijke brancheorganisaties BTG, DINL, DHPA, ISPConnect, Cyberveilig Nederland, FCA, NBIP en VVR hebben besloten een enquête onder hun leden en aangesloten partners uit te zetten om deze gevolgen in kaart te brengen. Op deze manier verwachten wij inzicht te krijgen in welke mate deze crisis in onze bedrijfstakken doorwerkt. Of juist niet. En welke veranderingen het heeft gebracht voor de dagelijkse activiteiten van organisaties en hun medewerkers. Doe jij ook mee?

Ja, ik vul nu de enquête in

De informatieverzameling en -verwerking in deze enquête vindt plaats op basis van anonimiteit. De antwoorden die je geeft, worden in analyses opgenomen die geen individueel resultaat mogen tonen, dat is de garantie die we geven. We vragen alleen om de bedrijfsnaam om er zeker van te zijn dat de enquête niet meerdere keren namens hetzelfde bedrijf wordt ingevuld.  Na afloop van de enquête zullen wij de resultaten voor iedereen beschikbaar maken. Op deze manier informeren wij de markt over de gevolgen van de COVID-19 pandemie in de sector.

We willen je vooraf danken voor de tijd die je neemt om de vragen te beantwoorden. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten.

 

Gerelateerd nieuws