Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

GSMA kiest nieuwe bestuursleden en nieuwe voorzitter

10 nov 2022

De GSMA heeft tijdens een meeting in Londen 26 nieuwe leden van de GSMA Board of Directors gekozen voor een termijn van twee jaar die ingaat op 1 januari 2023. Onder de leden bevinden zich zowel hoge vertegenwoordigers van wereldwijde mobiele operators als kleinere onafhankelijke operators. Het GSMA-bestuur heeft ook José María Álvarez-Pallete López, CEO van Telefónica Group, gekozen als voorzitter en Gopal Vittal, CEO van Bharti Airtel Group, als vice-voorzitter. Als voorzitter van de GSMA zal José María Álvarez-Pallete López toezicht houden op de strategische koers van de organisatie, die ’s werelds mobiele operators en bedrijven in het bredere mobiele ecosysteem vertegenwoordigt.

“De sector staat momenteel op een scharnierpunt en ik ben erg enthousiast om met de raad van bestuur samen te werken terwijl we de kansen en uitdagingen die voor ons liggen aangrijpen. Het is belangrijker dan ooit dat we samenwerken om ervoor te zorgen dat het ware potentieel van het mobiele ecosysteem ten goede komt aan mensen, bedrijven en de samenleving als geheel”, aldus Mats Granryd, directeur-generaal van de GSMA. Hij voegde eraan toe dat “we verheugd zijn de nieuwe en herkozen bestuursleden te verwelkomen en we bedanken de vertrekkende GSMA-bestuursleden voor hun uitzonderlijke steun”.

“Ik ben vereerd en blij dat ik gekozen ben als voorzitter van de GSMA in zo’n spannende tijd voor de sector. Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met de rest van het bestuur, het GSMA leadership team en al onze leden om de kritieke kwesties waarmee onze industrie en onze klanten worden geconfronteerd aan te pakken”, aldus José María Álvarez-Pallete López.

Gerelateerd nieuws