Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

GSMA schrapt banen na annulering MWC Barcelona en MWC Shanghai 2020

12 jun 2020

De GSMA, organisator van onder andere het Mobile World Congress (MWC), schrapt 200 banen door het effect van de coronacrisis. Dat is twintig procent van al het personeel.

De GSMA had last doordat de jaarlijkse MWC conferentie in Barcelona, dat gepland stond voor eind februari 2020, moest worden geannuleerd. De organisaties zag zich ook genoodzaakt MWC Shanghai 2020 te schrappen. GSMA verdient volgens Bloomberg ongeveer 80 procent van de jaarlijkse inkomsten met MWC Barcelona.

GSMA verwacht pas een herstel na 2023. De bonussen voor managers zijn verlaagd en de niet-personeel gerelateerde uitgaven zijn voor dit jaar met ongeveer veertig procent gereduceerd.

Gerelateerd nieuws