Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

HCL presenteert op MWC 2022 innovaties voor netwerkoperators en ondernemingen

8 mrt 2022

HCL Technologies (HCL) toonde tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2022 haar telecommunicatieportfolio met nieuwe innovaties voor netwerkoperators en ondernemingen wereldwijd. BTG bezocht samen met de redactie van Dutch IT Channel de HCL stand. In de onderstaande video gaat BTG CEO Petra Claessen in gesprek met Hans Leijting, Regional Director Telecom Products.

Claessen en Leijting spreken over het belang van kennisdeling. Ook de rol van Leijting als vice-chairman van de BTG Expertgroep Smart Society komt aan bod. HCL lanceerde verder tijdens MWC onder andere twee 5G-applicaties om mobiele netwerkoperators te helpen bij het optimaliseren van de klantervaring en verminderen van het energieverbruik in hun 4G- en 5G-infrastructuur.

Terwijl de industrie de Open Radio Access Network (O-RAN) -architectuur blijft gebruiken om de kracht van 5G en meer te ontketenen, is HCL Technologies goed gepositioneerd om hen te ondersteunen met zijn innovatieve HCL ANA-platform.

Gerelateerd nieuws