Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Healthcare Experience Days: zo passen zorgorganisaties zich aan op de toekomst

18 nov 2020

Zorgorganisaties staan voor de uitdaging zich aan te passen aan razendsnel veranderende situaties en zich voor te bereiden op de toekomst door hun digitale transformatie te versnellen. Zij kunnen hierbij tegen allerlei vraagstukken over de implementatie van hun digitale projecten aanlopen. Alcatel-Lucent Enterprise organiseert de virtuele Healthcare Experience Days, waar u ontdekt hoe het bedrijf u hierbij kan ondersteunen.

Het virtuele event bestaat uit twee stappen:

  • Stap 1 – een live sessie van twee uur op dinsdag 24 november van 10:30 tot 12:30 uur
    Het team van Alcatel-Lucent Enterprise verkent verschillende onderwerpen waaronder mobiliteit. Het team bespreekt in een ronde tafel-format hoe hun ziekenhuis omgaat met de COVID-19 crisis. U krijgt inzicht in de manier waarop uw collega’s uit de sector met uitdagingen omgaan.
  • Stap 2 – een reeks video’s die u op uw eigen tempo kunt bekijken
    Leer over de oplossingen en use cases van een slim ziekenhuis dat voorbereid is op de toekomst. Bekijk vooraf opgenomen webinars die zijn afgestemd op uw specifieke markt.

Healthcare Experience Days vinden plaats op 24 november 2020 van 10:30 tot 12:30 uur CEST. U kunt zich hier aanmelden voor het evenement.

Gerelateerd nieuws