Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Het tijdperk van de connected worker

16 sep 2022

Op 15 september organiseerden BTG en Westbase een bijeenkomst over het thema ‘de connected worker’. In de inspirerende omgeving van Beeld en Geluid in Hilversum ontmoetten leden en partners elkaar.

Julian Sinnige van Westbase leidde het thema in. Andy Sawyer van Cradlepoint gaf een inkijk in de ontwikkelingen rondom 5G en de mogelijkheden met Wireless WAN. Michael Tran van RealWear presenteerde de verschillen tussen assisted reality en het traditionele virtual of augmented reality. Na afloop was er gelegenheid om assisted reality in de praktijk te beleven. Tijdens de discussie stond onder andere de vraag centraal hoe de medewerker om kan gaan met alle informatiestromen die op hem afkomen.

Petra Claessen, CEO BTG & BTG Services: “Tijdens de diverse presentaties en de discussie kwam duidelijk naar voren dat de roll out van innovatie op 5G-vlak cruciaal is voor de economische ontwikkeling in sectoren en deze raakt het publieke debat over frequentiebeleid in het hart.”

Gerelateerd nieuws