Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

High potentials direct beschikbaar voor uw organisatie

15 dec 2020

Veel organisaties hebben moeite om het juiste personeel te werven voor ICT-gerelateerde vacatures. Wervingskosten zijn hoog en het vinden van de juiste mix tussen kennis, ervaring, ‘nieuwe generatie denken’ en kosten is vaak complex. Strict Young Professionals helpt u met het werven van high potentials die dankzij ons trainingsprogramma en begeleiding direct ingezet kunnen worden binnen uw organisatie.

Hierbij kunt u gebruik maken van een pool van professionals die wij direct beschikbaar hebben, of van een wervings- en opleidingsprogramma om high potentials specifiek klaar te stomen voor uw organisatie. Strict Young Professionals is geaccrediteerd door BTG door het opleidings- en coachingsprogramma dat wij aanbieden en kan via TGG tegen aantrekkelijke voorwaarden de inzet high potentials aanbieden.

Strict Young Professionals allround
Strict heeft doorlopend een pool van high potentials, die binnen Strict Young Professionals worden getraind op trends en ontwikkelingen in de ICT-markt zoals 5G en Datadriven in combinatie met competenties als projectmanagement, consultancy en andere belangrijke vaardigheden.

Young Professionals met een specifiek uitstroomprofiel
Strict ontwikkelt pools van high potentials in specifieke kennis gebieden of branches. Binnen de Healthcare hebben we al een pool succesvol draaien. Daarnaast zullen pools op het gebied van Identity and Accessmangement (IAM) en Governance/Riskmanagement/Compliance (GRC) snel volgen.

Voordelen
Door inzet van deze high potentials heeft uw organisatie:

• Continu toegang tot een pool van high potentials waardoor u flexibel in kunt spelen op directe resource behoeften en op toekomstige personeelsbehoeften;
• Snel beschikking over deze pool van mensen die getraind zijn op inhoud, vaardigheden en branchekennis en worden begeleid door zeer ervaren consultant;
• Een match met de meeste geschikte kandidaat voor uw organisatie, nu en in de toekomst;
• De beschikking over high potentials die direct productief zijn;
• Toegang tot nieuwe aanwas, die een uitstekende opleiding combineert met praktijkervaring, branchekennis en beschikt over een relevant relatienetwerk;
• De garantie op de kwaliteit van deze mensen door rugdekking van principal consultants;
• De mogelijkheid de meest geschikte kandidaten in dienst te nemen op grond van de opgedane (‘real life’) ervaringen (géén overname fee);
• Geen complexe werving en selectie procedures meer, maar de kracht van gedreven mensen met de rijke ervaring van Strict consultants.

Gerelateerd nieuws