Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Huawei toont digitale infrastructuurtoepassingen op MWC Barcelona 2022

4 mrt 2022

Tijdens MWC Barcelona 2022 toonde Huawei verschillende digitale infrastructuur toepassingen. BTG was samen met het redactieteam van Dutch IT Channel daar ook aanwezig en sprak in een video interview met Jurjen Veldhuizen, Director marketing and solution sales Huawei Nederland.
Veldhuizen toonde verder de laatste innovaties van Huawei aan een delegatie van BTG Nederland bestaande uit Petra Claessen (CEO BTG) en Eric Reij (voorzitter BTG).

Naarmate de wereldwijde digitale economie zich snel ontwikkelt, neemt de vraag naar digitale producten en diensten toe. Huawei speelt daarop in met verschillende nieuwe architectuur en softwareoplossingen die ook energiezuinig zijn en de CO2-voetafdruk verkleinen.

Gerelateerd nieuws