Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

In memoriam: Matthijs Smeele

26 mei 2020

Op 17 mei jl. is Matthijs Smeele onverwachts overleden in de leeftijd van 68 jaar. Matthijs is 35 jaar werkzaam geweest bij de gemeente Den Haag. Tot aan zijn pensioen in 2017  heeft hij zich voortdurend ingezet voor een goede, toegankelijke en concurrerende ICT-infrastructuur in Den Haag.

Onvermoeibaar trok hij door Nederland om zich bij allerlei telecompartijen te laten informeren over de meest recente ontwikkelingen. Veel relaties in de telecomsector kennen hem van de succesvolle Den Haag Telecom-congressen in de Nieuwe Kerk in Den Haag. Daarnaast heeft hij op de achtergrond veel werk verzet om het breedband dossier de aandacht te geven die het verdient. Wij wensen zijn familie veel sterkte met dit verlies.

Gerelateerd nieuws