Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

In memoriam: Onno Mantel (Team Frequentiebeleid, MinEZK)

9 aug 2023

Met verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Onno Mantel en zijn zoon Daan. Tijdens de vakantie in Slovenie zijn zij naar alle waarschijnlijkheid tijdens een bergwandeling door noodweer overvallen. Afgelopen vrijdagochtend zijn zij door hulpdiensten gevonden. Onno werkte sinds 2020 bij de directie Digitale Economie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en was onze contactpersoon voor alle zaken rondom frequentiebeleid. Hij had uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van mobiele telecomnetwerken, waardoor hij van grote waarde was binnen het cluster frequentiebeleid.  We hebben Onno leren kennen als zorgvuldig en iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij had een sterk analytisch vermogen en was in staat complexe onderwerpen op een eenvoudige manier uit te leggen. Het is niet te bevatten dat we de betrokken en deskundige Onno zo plotseling moeten missen.

We wensen zijn gezin, familie en collega’s veel sterkte toe bij de verwerking van dit grote verlies.

BTG Bestuur en team, Petra Claessen, Voorzitter BTG

Gerelateerd nieuws