Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Innovator en tech-kunstenaar Daan Roosegaarde keynote tijdens BTG Business Event

21 mei 2024

Daan Roosegaarde is een van de keynotes op het BTG Business Event, op 6 juni in Huis ter Duin in Noordwijk. Tijdens het BTG in Business Event met als motto ‘Innovatie is een Must’ hebben we een keur aan boeiende sprekers, waaronder Marcel Molenaar, Joris Mollinga en dus Daan Roosegaarde.

Daan Roosegaarde heeft een duidelijke visie: schoonheid als uitgangspunt voor een betere wereld. ‘Schoonheid’, zoals in creativiteit, en ‘schoon’, zoals in schone lucht en schone energie. Met de ontwerpen vanuit zijn social design lab in Rotterdam inspireert hij publiek in de openbare ruimte met zijn ideeën over de toekomst. Tijdens zijn lezing deelt hij deze visie, laat hij voorbeelden zien en zet hij alles op alles om zijn luisteraars mee te nemen naar zijn ‘Landscapes of the Future’.

Via de lezing belicht de Nederlandse kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde zijn innovatieve praktijk waarin mens, technologie en ruimte samensmelten om een toekomstbestendige wereld te creëren. Virtuele overstromingen, ‘Smog Free towers’ en organisch vuurwerk; Roosegaarde verkent de sociale rol van design in onze wereld en activeert oplossingen om het leven in een stedelijke omgeving te verbeteren. Als innovatief leider toont Roosegaarde het belang van “Schoonheid” (dat zowel schoonheid als reinheid betekent) als onze nieuwe waarde, samen met zijn visie voor een betere toekomst.

Naast bovengenoemde sprekers hebben we onder meer een interview met de winnaar van de Green Innovation Hub Contest, Peter Rake van Future Network Services en andere toonaangevende sprekers en een muzikaal intermezzo van Iris Jean. Dat wil je niet missen, aanmelden en info vind je hier!

Gerelateerd nieuws