Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

iPoort na 10 jaar in een Smart Society

20 okt 2020

De afgelopen 10 jaar heeft iPoort de politiek aandacht gevraagd voor de impact van digitalisering op de maatschappij. Een maatschappij zonder digitale component is nauwelijks nog voor te stellen, we leven in een smart society. De huidige corona crisis heeft ons er verder van doordrongen van het belang van digitalisering.

We ‘beleven’ inmiddels allemaal de digitale transitie. Dit heeft ook impact op de Nederlandse economie. Tijdens deze iPoort sessie nemen we Metropool Regio Amsterdam als voorbeeld hoe traditionele industrie zich transformeert naar een Smart Industrie en nemen we u mee wat het onderwijs doet om mensen op te leiden voor deze nieuwe wereld..

Gerelateerd nieuws