Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Kick-off NL Tech Week 2024 – Mis het niet!

14 aug 2024
Van 10 tot 12 september a.s. vindt de tweede editie van de NL Tech Week plaats! BTG organiseert dit in samenwerking met diverse partners zoals vanuit de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven, deze tech week. Deze week bied je dé kans om kennis te nemen van de meest innovatieve bedrijven en onderwijsinstellingen in van ons land. Het gaat om bedrijven en instellingen met een nationale en met een internationale aanpak.
Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wil je netwerken met de koplopers in de tech-industrie en leren van de beste experts? Dan is de NL Tech Week dé plek voor jou!

Programma highlights

Dinsdag 10 september – Almere (Green Innovation Hub) en Amsterdam (Hogeschool Inholland);
Woensdag 11 september – Eindhoven (VDL) en Noordwijk (ESA – ESTEC);
Donderdag 12 september – Leiden (Airbus) en Den Haag (De Titaan);

Wat’s in IT for you?

  • Bezoek aan inspirerende techbedrijven;
  • Interactieve sessies met topmensen uit het bedrijfsleven en de overheid;
  • Unieke kansen om je netwerk uit te breiden en samenwerkingen aan te gaan;
Alle aspecten van innovatie en technologie komen in de NL Tech Week aan bod. Bijvoorbeeld cybersecurity, AI, connectiviteit, digitale infrastructuur, smart society en nog veel meer.
Zorg dat je erbij bent! Check het volledige programma en meld je aan via NL Tech Week Programma.
Samen bouwen we aan de toekomst van technologie in Nederland. Tot dan.

Gerelateerd nieuws