Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Kyden organiseert A Fast Track to Better Event

18 sep 2024

Op donderdag 26 september organiseert Kyden haar jaarlijks ‘A Fast Track to Better’ Event. Dit jaar staat in het teken van Riding the wave, waarin we perspectief bieden op duurzaam ondernemen: hoe dan?

Duurzaam ondernemen is al lang niet meer voor de pioniers. Waar je 10 jaar geleden het tij nog niet mee had en tegen de stroom in ging, is de beweging nu enorm gegroeid. Een aantal grote bewegingen komen samen, denk aan veranderende verwachtingen van consumenten, nieuwe wetgeving, meer druk op transparantie en het rapporteren op Environmental, Social en Governance (ESG) factoren.Op het Kyden event gaan we verder dan het debatteren over de urgentie; we creëren actieveperspectieven op ‘hoe dan wel’. Dit is een kans om als individu, organisatie, overheid ensamenleving dichter bij elkaar te komen en gezamenlijk een duurzame toekomst te vormen.
Samen met onze sprekers, Coen de Ruiter, Anne-Marie Rakhorst en Prof. dr. Leen Paape gaan we er een inspirerende middag van maken. In diverse break-out sessies leer je dingen die je nog niet wist over ESG, CSRD en AI. Daarnaast doe je nieuwe inspiratie op t.a.v. de rol van leiderschap, talent en educatie voor het versnellen van de transitie naar een duurzame samenleving

Aanmelden kan hier

Gerelateerd nieuws