Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Lotta Gunnarsson benoemd tot IT-directeur van T-Mobile Nederland

5 mei 2023

Lotta Gunnarsson is per 1 mei in dienst getreden bij T-Mobile Nederland als IT-directeur. Als IT-directeur wordt Gunnarsson onder andere verantwoordelijk voor de samenwerking tussen de telecomprovider en haar partners om de best mogelijke IT-diensten te leveren aan haar klanten. Ook is Gunnarson verantwoordelijk voor de ontwikkelingen op het gebied van IT binnen T-Mobile Nederland.

Gunnarsson beschikt over jarenlange ervaring binnen de IT en was voorheen Director Software Development bij Booking.com. In eerdere posities, bij onder andere Clas Ohlson, hield Gunnarsson zich bezig met het implementeren van nieuwe processen en strategieën. Gunnarsson: “Ik geloof dat transparantie, feedback, communicatie en diversiteit essentiële componenten zijn om een goede groepsdynamiek te creëren en uiteindelijk onze impact als organisatie te maximaliseren. Ik kijk ernaar uit om te blijven werken aan continue verbeteringen om agile werken bij T-Mobile naar het volgende niveau te brengen.”

‘Toevoeging aan ons team’
Søren Abildgaard, CEO T-Mobile Nederland: “Lotta Gunnarsson is een echte toevoeging voor ons team. Met haar jarenlange ervaring in de IT-wereld heeft ze complete IT-afdelingen verwezenlijkt en geoptimaliseerd door het introduceren van nieuwe werkprocessen en strategieën. Ook heeft ze als ondernemer verschillende bedrijven wereldwijd verder gebracht op het gebied van efficiëntie en strategie. We zijn blij dat Lotta vanaf nu onderdeel uitmaakt van Team Magenta.”

Petra Claessen: “BTG feliciteert Lotta Gunnarsson met haar benoeming tot IT-directeur van T-Mobile Nederland en wenst haar veel succes in haar nieuwe functie!”

Gerelateerd nieuws