Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Lydis nieuwe partner BTG

30 mrt 2023

Distributeur van Telecom, Av en Security-oplossingen Lydis is als partner toegetreden tot BTG. Lydis is vooral bekend van het merk Yealink, dat is gespecialiseerd in videoconferenties, spraakcommunicatie en collaboration-tools.

Lydis is dé value added distributeur voor Telecom, AV & Security oplossingen in de Benelux. Als platinum distributeur van Yealink groeit zij ruim 30% per jaar. Deze groei realiseert Lydis door partners te ontzorgen en de verkoop van het productportfolio te vereenvoudigen. Dit in combinatie met de uitstekende service en support (commercieel en technisch) en het hoge kennisniveau is wat Lydis uniek maakt als distributeur. Naast een partnerkanaal van ruim 1600 Resellers bedient Lydis alle belangrijke carriers o.a. KPN, Proximus, Vodafone en T-Mobile.

Lees hier meer over Lydis

Gerelateerd nieuws