Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

MCS introduceert Private Connect LTE as a service

11 mrt 2020

MCS komt met Private Connect LTE as a service. Dit is een Private 4G-oplossing voor bedrijven en organisaties die de hoogste eisen stellen aan betrouwbaarheid, veiligheid en flexibiliteit.

Private Connect LTE werkt hetzelfde als de publieke 4G-netwerken, maar bouwt een volledig afgeschermd privé netwerk in en om de bedrijfspanden van de klant. De netwerkdekking is volledig ingericht op de wensen en actuele situatie van de klant. MCS heeft deze oplossing geperfectioneerd in een dienst die organisaties voor een vast maandelijks bedrag kunnen afnemen. MCS beheert de techniek, beschikbaarheid en capaciteit voor de klant, waardoor deze zorgeloos van de oplossing gebruik kan maken. Private Connect LTE is future-proof en eenvoudig te upgraden naar 5G.

Communicatieoplossing

“Onze businesspartners zijn al lang op zoek naar een communicatieoplossing voor hun klanten waarbij betrouwbaarheid en flexibiliteit gewaarborgd worden. Een oplossing die spraak en data combineert. Een oplossing die dus verder gaat waar Private GSM ophoudt. En een alternatief biedt voor klanten die communicatie over Wifi niet in hun primaire proces willen hebben. Een betrouwbare oplossing waarbij je niet per gebruiker moet afrekenen of flinke moet investeren in de vorm van CAPEX”, aldus commercieel directeur Bas Piek van MCS Benelux.

Private Connect LTE

Piek vervolgt: “Wij hebben deze wensen mogelijk gemaakt met Private Connect LTE. Een 4G/LTE Privé Netwerk voor spraak en data. Honderd procent veilig en schaalbaar. We bieden dit aan als dienst voor een vast bedrag per maand per cell, ongeacht het aantal gebruikers. Wij managen de oplossingen in nauwe samenwerking met onze partners waardoor de klant volledig wordt ontzorgd. Desgewenst is de oplossing uit te breiden met een 24/7 service en, zodra dit beschikbaar is, naar 5G.”

Over MCS

MCS Benelux maakt complexe techniek simpel. Als Value Added distributeur faciliteert MCS haar partners en systemintegrators met (I)IoT oplossingen en private communicatienetwerken. MCS Benelux bestaat al meer dan 20 jaar en heeft kantoren in Rotterdam en Mechelen (BE). Op het gebied van IoT heeft MCS al meer dan 1 miljoen devices succesvol uitgeleverd.

Kijk hier voor meer informatie over MCS Benelux of Private Connect.

Gerelateerd nieuws