Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Minecraft Almere Pampus Challenge: Grenzen verleggen om de stad van de toekomst te bouwen 

31 okt 2023

In het dynamische landschap van vandaag ligt het sleutel tot succes in samenwerking. De Green Innovation Hub gelooft sterk in de kracht van partnerschappen tussen bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen om innovatie, groei en positieve verandering te stimuleren. In een wereld waar technologie ons op unieke wijze met elkaar verbindt, illustreerde de Minecraft Almere Pampus Challenge de kracht van community’s die samenkomen om prestaties te leveren.

Het is inspirerend om het werk van onze jonge talenten te zien. Zij zijn de architecten van de toekomst en bouwen momenteel virtuele steden waar bedrijven hun volgende digitale oplossingen kunnen vinden. Of je nu een bedrijf, overheidsinstantie of onderwijsinstelling vertegenwoordigt, nodigen we je uit om contact te leggen en te verkennen hoe we kunnen samenwerken om een zinvolle impact te hebben op onze gezamenlijke doelen.

  • Nieuwe perspectieven: jong talent brengt frisse en innovatieve perspectieven op tafel. Ze zijn niet bang om de status quo uit te dagen en zich voor te stellen hoe dingen gedaan kunnen worden.
  • Geavanceerde technologie: deze virtuele steden worden aangedreven door de nieuwste technologieën van Microsoft en Iamprogrez. Bedrijven kunnen profiteren van deze tech-savvy generatie om cutting-edge oplossingen in hun bedrijfsvoering op te nemen.
  • Samenwerkingsmogelijkheden: samenwerken met deze digitale pioniers kan leiden tot wederzijds voordelige partnerschappen. Jouw bedrijf kan een concurrentievoordeel behalen terwijl het mentorship en groeikansen biedt aan de volgende generatie.

Vind de Green Innovation Hub (NL Pavilion) op de Smart City Expo World Congres in Barcelona, en laten we elkaar ontmoeten. Samen zullen we blijven streven naar de grenzen van wat mogelijk is in het Minecraft-universum, en om het huis – of zelfs de stad van de toekomst – te bouwen. Blijf ook op de hoogte van aankomende evenementen en challenges via onze kanalen.

Gerelateerd nieuws