Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Mona Keijzer en Prins Constantijn openen NL Tech Square op CES

9 jan 2020

Prins Constantijn van Oranje en staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken hebben het NL Tech Square geopend op CES 2020 in Las Vegas. 50 innovatieve Nederlandse startups presenteren hun producten aan klanten, investeerders en bedrijven op NL Tech Square, een van de grootste landenpaviljoens van het grootste technologie-evenement ter wereld. Prins Constantijn is Special Envoy van Techleap.nl.

Meer dan 180.000 bezoekers uit meer dan 155 landen bezoeken CES jaarlijks in januari. Op CES worden elk jaar de nieuwste technologieën en innovaties van de volgende generatie aan de markt getoond. Nederland presenteert zich dit jaar rond het thema ‘Futureproof the world with us’. Naast Constantijn van Oranje en Mona Keijzer is ook Gerbert Kunst, consul-generaal in San Francisco, aanwezig op het evenement.

Veel belangstelling

Er is veel belangstelling voor het NL Tech Square. “Met deze delegatie tonen we weer aan dat Nederland technologie van wereldklasse heeft en ondernemers die dit graag toepassen om grote wereldwijde maatschappelijke uitdagingen aan te pakken”, zei Constantijn van Oranje. “Het doel is om hen ervaring te laten opdoen in de VS en contacten te leggen met potentiële investeerders, klanten, partners en distributeurs.”

De missie naar CES2020 is georganiseerd door het ministerie van Economische Zaken en Klimaatbeleid, het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Techleap.nl.

Gerelateerd nieuws