Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

MWC door overeenkomst GSMA tot 2024 in Barcelona

23 apr 2020

De mobiele beurs Mobile World Congress blijft tot zeker 2024 in Barcelona. Dit is het gevolg van een overeenkomst van de GSMA met Barcelona, waardoor de beurs sowieso tot dat jaar in Europa blijft, maakte de organisatie bekend. De GSMA heeft de gevolgen van de annulering van MWC 2020 in Barcelona vanwege de coronapandemie besproken met de stad en zegt ‘ongelooflijk optimistisch’ te zijn.

De GSMA en Barcelona zijn het erover eens dat er een sterk momentum is om MWC in de toekomst in Barcelona te behouden en zelfs uit te breiden. Daarom is de overeengekomen verlengd tot 2024. “Door tot 2024 door te gaan, tonen we onze toewijding aan ons ecosysteem en de gaststadpartijen en onze sterke en wederzijds voordelige werkrelatie. We zijn verheugd te kunnen melden dat we enorm veel steun en vroege inzet hebben gehad bij veel exposanten voor toekomstige edities”, aldus CEO John Hoffman in een persbericht van de GSMA.

MWC is het belangrijkste wereldwijde mobiele evenement met meer dan 110.000 deelnemers uit meer dan 200 landen. MWC 2021 Barcelona vindt plaats van 1-4 maart 2021.

Bron: GSMA

Gerelateerd nieuws