Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Nationale VrijMiBo initiatief krijgt vervolg

20 apr 2020

De Corona crisis en de maatregelen om de verspreiding van het Covid-19 virus in te dammen, heeft grote impact op onze samenleving. Binnen de ICT-sector wordt met man en macht gewerkt om de ondersteuning te bieden waar deze tijd om vraagt. Als steun in de rug, hart onder de riem, voor en door de ICT-sector, organiseert het nationalevrijmibo.nl initiatief, waar ook BTG deel van uitmaakt, op vrijdag 24 april haar tweede virtuele concert georganiseerd. Deze keer met een online virtueel concert van topartiest Douwe Bob. Op vrijdag 24 april, vanaf 16.30 uur voor iedereen te volgen via www.nationalevrijmibo.nl.

Het eerste VrijMiBo concert met Jett Rebel is zeer positief ontvangen. “We hebben het neergezet in slechts 7 dagen. Dat hebben we enkel kunnen realiseren door het grote enthousiasme en de enorme inzet van al onze partners.”, aldus Mike Veldhuis, Co-Founder en Partner bij Nalta.com en tevens voortrekker van het nationalevrijmibo.nl-initiatief. Danny Frietman, technologie ondernemer en co-founder van New Dutch Wave: “Fantastisch om te zien hoeveel steun ons initiatief heeft gekregen. Als je je mede gesteund weet door Mona Keijzer, de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, betekent dat iets! Dan verbind je.” Het concert is meer dan 9000 keer bekeken. En heeft het de 10.000 grens van reacties via sociale media ruimschoots overschreden. Dat vraagt om meer. Meer steun in de rug. Dit keer zal Jan Middendorp, 2e kamerlid VVD, de NationaleVrijMiBo introduceren.

Op vrijdag 24 april organiseert het nationalevrijmibo.nl initiatief daarom haar tweede virtuele concert. Dit keer een concert met Douwe Bob in de hoofdrol. Douwe Bob, die geen verdere introductie nodig heeft. De muzikale connectie met de ICT-branche krijgt vorm in het voorprogramma, dat wordt verzorgd door Airtime. Het muzikale duo dat zich in haar muziek laat inspireren door “de digitale wereld van data en IT” (https://hifi.nl/artikel/27048/Review-Airtime-Internet-Of-People-digitaal.html). Voor iedereen binnen en buiten de ICT, die tijdens de vrijdagmiddag borrel wil aansluiten.

Deze week is het Nationale VrijMiBo concert van Douwe Bob mogelijk gemaakt door de volgende partijen:
• Brancheorganisatie Telecom Grootgebruikers (BTG)
• Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL)
• Huawei
• Interxion
• Voiceworks
• AMP.Amsterdam
• Datumprikker.nl

Gerelateerd nieuws