Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Nederlandse netwerkevent op MWC Barcelona is bijna uitverkocht

23 feb 2022

Het Nederlandse netwerkevent, dat plaatsvindt tijdens het Mobile World Congress (MWC) Barcelona, is bijna uitverkocht. Na een succesvolle gezamenlijke actie van BTG, Dutch IT-channel, NBSO, NLMWC22 en netwerkpartner Huawei worden op maandag 28 februari om 19:00 uur in restaurant TEMPORAL meer dan honderd Nederlandse deelnemers in een informele setting ontvangen.

Tijdens deze Nederlandse netwerkavond kunnen congresgangers, na een drukke beursdag en bezoek aan het NL Pavilion, ontspannen netwerken met andere gasten en peers tijdens een voortreffelijk tapasbuffet. De sfeervolle locatie restaurant TEMPORAL is het decor voor dit unieke event en opent om 19.00 uur haar deuren voor de Nederlandse community.

Opening door John Hoffman (GSMA)
Het Nederlandse netwerkevent wordt geopend door John Hoffman, CEO & Director van de GSMA die jaarlijks het MWC organiseert. Vervolgens heten Lotte Engels, Chief Representative NBSO Barcelona, Petra Claessen, CEO BTG & BTG Services en Witold Kepinski de deelnemers welkom.

“Building bridges in a connected society is het jaarthema van BTG”, zegt directeur BTG Petra Claessen trots. “Dat symboliseert deze samenwerking en avond.”

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich nu nog inschrijven. Mogelijk is er binnenkort een wachtlijst en horen ze in Barcelona of er nog ruimte is voor deelname.

Gerelateerd nieuws