Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Nederlandse techstartups tonen innovaties tijdens MWC 2022

7 mrt 2022

Nederlandse techstartups toonden hun innovatieve toepassingen tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2022 in Barcelona tijdens NL 4YFN22. BTG bezocht samen met de redactie van Dutch IT Channel het startup paviljoen en sprak met Lotte Engels (NBSO), Edzard Janssens (Aircision), Nancy Shenouda (Tradesnest) en de Nederlandse ambassadeur in Spanje Jan Versteeg.

Voor Nederlandse startups en scale-ups was er tijdens 4YFN op ’s werelds grootste beurs voor de mobiele industrie, MWC Barcelona een aantrekkelijk programma beschikbaar. Startups, investeerders en bedrijven worden hierbij ondersteund om verbinding te maken en samen nieuwe zakelijke ondernemingen te lanceren. Ook lieten zij hun nieuwste techinnovaties zien aan een delegatie van BTG Nederland bestaande uit Petra Claessen (CEO BTG) en Eric Reij (voorzitter BTG).

Het Netherlands Business Support Office (NBSO) Barcelona ondersteunt in nauwe samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Madrid Nederlandse bedrijven met ambities op de Spaanse markt. Het NBSO doet dit door betrouwbare marktinformatie te verstrekken, specifieke handelsvragen te beantwoorden, zakelijke kansen te identificeren en hen in contact te brengen met potentiële zakenpartners.

Gerelateerd nieuws