Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

NICE benoemt Axians tot Enterprise Business Partner

16 jun 2022

Axians, specialist in bedrijfskritische telecommunicatie, is Enterprise Business Partner geworden van NICE, specialist in voice recording. Axians werkt al jaren met deze oplossing, maar nu is de system integrator benoemd tot Enterprise Business Partner.
Toenemend belang van voice recording
Axians heeft al meer dan twintig jaar ervaring met voice recording. De technologie werd in eerste instantie specifiek ingezet in dealingrooms van banken omdat wet- en regelgeving banken verplichtte om transparant te zijn over hoe deals tot stand komen. In de loop der jaren breidden de toepassingen zich uit. Niet alleen compliancy, maar ook de behoefte om klantvragen vast te leggen en beter te leren begrijpen liggen daaraan ten grondslag.

Voor banken, verzekeraars, zorgorganisaties en callcenters

Zeker nu thuiswerken gemeengoed is geworden, gaan steeds meer bedrijven over tot het opnemen van telefoongesprekken. Naast banken en verzekeraars zijn ook de zorg en callcenters markten waar het opnemen van telefoongesprekken tot de standaardwerkwijze behoort. Doelen zijn enerzijds om klantinformatie compleet te maken en anderzijds het verbeteren van de dienstverlening door gesprekken te analyseren. Om die reden wordt voice recording steeds vaker toegepast in combinatie met speech analytics.

NICE NTR-X gecertificeerd

Axians is nu NICE NTR-X gecertificeerd. NICE NTR-X is een flexibel voice recording platform dat samenwerkt met alle A-merken Unified Communications-platformen zoals Microsoft Teams, ongeacht of deze on-prem draaien, in de cloud of dat ze hybride zijn. Door de benoeming tot Enterprise Business Partner heeft Axians nu een gecertificeerde groep engineers beschikbaar en nog sneller rechtstreekse toegang tot de specialisten van NICE, waardoor ook de meest complexe klantvragen sneller worden opgelost.
Gijs Borsboom, Sales Director Noord- en Zuid-Europa bij NICE, zegt: “We zijn erg trots op het feit dat Axians onze eerste NTR-X gecertificeerde partner is. Zij hebben jarenlange ervaring in missie kritische communicatie- oplossingen en -diensten. Zij zijn uniek gepositioneerd en weten als geen ander wat erbij komt kijken om geavanceerde voice recording systemen te ontwerpen, implementeren en beheren. De groeiende vraag naar compliance vastlegging en de vaardigheden om deze te kunnen analyseren over de verschillende communicatie platformen in de verschillende markten vereist veel vakkennis. Axians beschikt over de juiste skills.”
Willem Meijer, Business Unit Manager Axians: “We zijn verheugd dat NICE ons heeft benoemd tot Enterprise Business Partner. Het onderstreept onze jarenlange samenwerking. Onze klanten profiteren van dit partnership doordat we nog nauwer met NICE samenwerken, sneller toegang hebben tot specifieke kennis en ook meer invloed hebben op de ontwikkelagenda van NICE.”

 

Gerelateerd nieuws