Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Nieuwe algemeen directeur Dienst ICT Uitvoering bij EZK: Jan Flippo

27 jul 2020

Jan Flippo is vanaf 1 september 2020 de algemeen directeur van de Dienst ICT Uitvoering (DICTU) bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Flippo was het afgelopen jaar in opdracht van het college van de gemeente Amsterdam als transitiemanager belast met de bestuursopdracht Inkoop. Daarvoor was hij vanaf 2012 CIO en directeur ICT van de gemeente Amsterdam. Hij kent ook Den Haag goed, want eerder was hij onder meer werkzaam bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, het ministerie van Buitenlandse Zaken en binnen de sociale zekerheid.

Flippo volgt bij de DICTU Gerdine Keijzer-Baldé op, die vanaf 2016 algemeen directeur was. Sinds 1 mei is zij plaatsvervangend secretaris-generaal bij EZK.

Gerelateerd nieuws