Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Nieuwe BTG partner Westbase; niet alle connecties worden op dezelfde manier gemaakt

20 jan 2022

Niet alle connecties worden op dezelfde manier gemaakt. Daarom stellen we hier graag onze nieuwe BTG partner  Westbase.io voor, de zeer ervaren distributeur van 4G/5G, IoT en assisted reality.

Westbase.io heeft al tienduizenden eerstelijnsmedewerkers en bedrijven met elkaar verbonden. Daarmee hebben we gezorgd voor een betere klantervaringen, meer veiligheid en nieuwe manieren van werken. Onze tientallen jaren ervaring, hoogwaardige oplossingen en uitgebreide partnerondersteuning zijn slecht een paar van de redenen waarom onze partners voor ons kiezen.

Wij zijn de meest ervaren value-added distributeur van 4G/5G- en IoT-oplossingen in Europa en vertegenwoordigen de wereldwijd vooraanstaande bedrijven Cradlepoint, Sierra Wireless, Digi en Teltonika. Daarnaast zijn we specialist op het gebied van assisted reality (aR) en toonaangevende distributeur van de aR oplossing van RealWear. Met behulp van het portfolio, expertise en partnerondersteuning van Westbase.io kunnen u en uw klanten kansen voor digitale transformatie herkennen en benutten.

Samen met onze partners en leveranciers staan we klaar voor klanten uit allerlei bedrijfstakken, zoals nooddiensten, transport, bouw en maritiem. Dat doen we met uiteenlopende applicaties voor verschillende industrieën, bedrijfstakken en transportvormen. Wij zorgen ervoor dat medewerkers, locaties en assets altijd en overal verbonden zijn, zodat iedereen op ieder moment kan beschikken over de benodigde informatie en services. Lees onze klantverhalen van Proximus, Norfolk Fire and Rescue, Aer Lingus en Volkswagen om een goed beeld te krijgen van hoe zij hun ambities konden waarmaken met behulp van onze oplossingen.

Westbase.io is blij met het lidmaatschap van BTG en kijkt ernaar uit om de andere leden te ontmoeten tijdens de komende evenementen.

Als u meer wilt weten over ons bedrijf en onze oplossingen, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via:

hello@westbase.io

+31 (0) 357 992 290

Westbase B.V, Hilversum

Gerelateerd nieuws