Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

NL Tech Week 2024 start op 10 september in Almere

22 aug 2024

Van 10 tot 12 september a.s. vindt de tweede editie van de NL Tech Week plaats! BTG organiseert dit evenement in samenwerking met diverse partners  uit de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven. Deze week biedt jou de unieke kans om kennis te maken met de meest innovatieve bedrijven en onderwijsinstellingen van ons land, zowel nationaal als internationaal georiënteerd.

De NL Tech Week start op 10 september in de ochtend bij de Green Innovation Hub in Almere, met de focus op Duurzame Digitalisering – een thema dat steeds meer aandacht krijgt binnen BTG en actueler is dan ooit . Tijdens dit evenement  zoomen we in op digitale innovaties, het verduurzamen van IT, en de rol van IT als drijvende kracht achter verduurzaming. Petra Claessen, Maaike Veeningen en Danny Frietman openen de week met inzichten over dit belangrijke onderwerp. Daarnaast zal Karen van der Zanden, Voorzitter van de Nationale Coalitie Duurzame Digitalisering, haar visie delen over dit onderwerp. Ook zal Hannan Ouhlous vanuit de Peer Group Young Women in Tech een interview houden met Roy Klaassen, CEO van Kyden.

Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wil je netwerken met de koplopers in de tech-industrie en leren van  toonaangevende experts? Dan is de NL Tech Week dé plek voor jou!

Voor meer informatie en om je aan te melden, klik op deze link

Meer informatie over de events gedurende de week vind je hier

Gerelateerd nieuws