Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

NL Tech Week van start!

13 jun 2023
NL Tech Week wordt vandaag geopend bij Green Innovation Hub in Almere. ‘Daar gaan we het hebben over duurzame digitalisering, waarbij ook circulariteit en security aan de orde komen. In de middag verhuizen we naar het datacenter van NorthC in Groningen. Deze ontmoeting organiseren we samen met Dutch Data Center Association’, vertelt Petra Claessen.

‘Het doel is om verbinding en kennisoverdracht te realiseren tussen wetenschappers, bedrijven, overheden, scholen, universiteiten en gebruikers. We zien namelijk steeds meer behoefte aan het delen van inzichten als het gaat over het toepassen van technologie in de diverse branches.

Waar staan we? Welke best practices zijn er, wat zijn ontwikkelingen en mogelijkheden in de komende jaren? Tijdens de eerste editie van NL Tech Week staat een aantal Nederlandse innovatiecentra en tech campussen centraal en openen zij hun deuren. Ik wens iedereen veel succes en plezier en kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten deze week!’ aldus vice-voorzitter BTG Petra Claessen.

Gerelateerd nieuws