Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

NorthC Datacenters treedt toe tot BTG/TGG

1 dec 2020

NorthC is lid geworden van BTG/TGG.  Met tien datacenters is NorthC het grootste regionale datacenterbedrijf in Nederland, dat zowel grote organisaties en overheidsinstellingen bedient, als cloud- en IT-dienstverleners en kleinere ondernemingen.

NorthC onderscheidt zich onder andere door een sterke lokale aanwezigheid in de verschillende regio’s, kwalitatief hoogwaardige diensten en maatwerk op het gebied van connectiviteit en hybride cloudoplossingen.
Dankzij nauwe samenwerking met regionale IT-partners kan NorthC totaaloplossingen aanbieden die klanten helpen bij hun digitale transformatie.
Gezamenlijk hebben de tien vestigingen in Nederland een totaaloppervlakte van bijna 60.000 m2 en een elektrisch vermogen van 44 megawatt.
Begin volgend jaar zal NorthC in samenwerking met BTG een seminar organiseren voor BTG-leden.
Kijk voor meer informatie op www.northcdatacenters.com

Gerelateerd nieuws