Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Onderzoek voor TGG/BTG ICT Development Index 2021 van start

22 dec 2020

In opdracht van TGG/BTG voert onderzoeksbureau Motivaction jaarlijks een onderzoek uit naar de ontwikkelingen op het gebied van ICT binnen de Nederlandse economie Dit onderzoek leidt tot de TGG/BTG ICT Development Index. Deze index deze voorziet Nederlandse bedrijven en instellingen van actuele cijfers met betrekking tot investeringen in ICT-innovaties (zoals 5G, Big Data, Cloud Computing, Blockchain, etc.), personele ontwikkeling, privacy, cybersecurity en bereikbaarheid.

Naast de vragen voor de ICT Development Index zou TGG ook graag uw reactie ontvangen op 3 mogelijke diensten die TGG (i.s.m. BTG) mogelijk in de toekomst zal gaan aanbieden.
We nodigen u daarom graag uit om deel te nemen en uw visie te delen.

Het invullen van de vragenlijst duurt 6 tot 8 minuten. Voor iedere ingevulde vragenlijst doneert TGG/BTG € 7,50 aan Stichting Hulphond.

Wij benadrukken dat uw antwoorden geheel anoniem blijven. U kunt de online vragenlijst invullen via onderstaande link. Indien de link niet werkt, kunt u deze kopiëren en in het adresvenster van uw browser plakken.

Klik hier om naar het onderzoek te gaan

Gerelateerd nieuws