Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Oproep voor stem op BTG-partner MCS

28 sep 2023

De stemming voor de prestigieuze Computable Awards 2023 is in volle gang. Ook BTG-partner MCS is in de race en is genomineerd in de categorieën Sustainable Tech en MKB-projec. Heb jij al op MCS gestemd? Inmiddels is er al ruim 20.000 keer gestemd op genomineerden. Stemmen kan nog tot en met 5 oktober!

De onafhankelijke vakjury heeft MCS  samen met Nokia voorgedragen voor het ontwikkelen van een innovatieve Private LTE-oplossing voor The Ocean Cleanup.

Samen met de partners in het Do IoT Fieldlab is MCS tevens genomineerd voor het mogelijk maken van 5G-test- en experimenteerfaciliteiten voor de glastuinbouw bij Robohouse en Tomatoworld.

Help MCS om deze geweldige prijzen te winnen en stem op MCS! Jouw stem maakt het verschil. Op 30 oktober worden de winnaars bekend gemaakt in een speciale award ceremonie.

Stem op MCS!

Meer informatie over onze nominatie en het stemmen vind je op de website van MCS.

 

Gerelateerd nieuws